free webpage hit counter KÉRLEK SEGÍTSETEK NEKEM MEGTALÁLNI AZT A GAZEMBERT, AKI EZT TETTE A KISFIAMMAL! A RENDŐRSÉG TEHETETLEN! KÖNYÖRGÖM OSSZÁTOK! – Budapest 1873
Home / Segítség / KÉRLEK SEGÍTSETEK NEKEM MEGTALÁLNI AZT A GAZEMBERT, AKI EZT TETTE A KISFIAMMAL! A RENDŐRSÉG TEHETETLEN! KÖNYÖRGÖM OSSZÁTOK!

KÉRLEK SEGÍTSETEK NEKEM MEGTALÁLNI AZT A GAZEMBERT, AKI EZT TETTE A KISFIAMMAL! A RENDŐRSÉG TEHETETLEN! KÖNYÖRGÖM OSSZÁTOK!

Kedves szülők, kedves mindenki!Bartók Krisztina kérésre osztjuk meg segélykérését és bízunk benne, hogy tudtuk neki segíteni! Légyszíves OSSZÁTOK! 

Kérlek titeket, aki felismeri a férfit vagy esetleg látott, hallott valamit vele kapcsolatban az értesítse a Nyíregyházi Rendőrkapitányságot Cím: 4400 Nyíregyháza, Stadion út 1-5., Tel: 06/42/524-600 vagy írjon személyesen nekem, az email címemre: b.kriszta76@gmail.com”

Kérlek segítsetek egy megosztással! Minél többen tudnak róla, annál hamarabb meglehet ez a gazember! 

HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM.
Bartók Kriszta

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Check Also

Pillanatokkal a felszállást követően a pilóta visszafordította a gépet! Az édesanyát leszállította a személyzet, csak ezután közölték vele a szörnyű üzenetet, hogy…

Pillanatokkal a felszállást követően a pilóta visszafordította a gépet! Az édesanyát leszállította a személyzet, csak …