free webpage hit counter Vibrátort rejtett a fia táskájába a reptéri ellenőrzés előtt egy apuka, rajta röhög az egész net – videó – Budapest 1873
Home / Aktuális / Vibrátort rejtett a fia táskájába a reptéri ellenőrzés előtt egy apuka, rajta röhög az egész net – videó

Vibrátort rejtett a fia táskájába a reptéri ellenőrzés előtt egy apuka, rajta röhög az egész net – videó

A fiú arcáról épp hogy nem égett le a bőr, mikor a női ellenőr megtalálta a 30 centis dildót a poggyászában.
Ha a reptéri biztonsági ellenőrzés alatt átnézik a cuccom, én még akkor is izgulok, ha tudom, hogy semmi kompromittálót nem találhatnak benne. Ez a New Orleans-i fiú viszont teljesen nyugodtan várta, hogy véget érjen a procedúra, így még nagyobb volt a meglepetése, mikor a biztonsági ellenőrnő egy 30 centis vibrátort és egy hozzá tartozó síkosítót húzott húzott elő a hátizsákjából.

A meglepetés épp csak egy pillanatig tartott, hiszen a srác társasága hisztérikus röhögésben tört ki mellette, az apja pedig – aki az egész viccért felelős volt – végig kamerázta a történteket. „Amikor egy 30 centis dildót és síkosítót rejtesz a fiad táskájába – felbecsülhetetlen.” Ted Andersson ezzel a kommentárral tette fel a fiáról készült videót a Facebookra, mely már 235 ezer megosztásnál jár.

Hát, nem tudjuk, hogy sírjunk, vagy nevessünk rajta.

The Sun

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Check Also

Rendkívüli Felhívás! Napokon belül hihetetlen dolgokért fogják megbírságolni ezentúl az autósokat! Ezen Te is le fogsz döbbenni! Osszátok, hogy időben tudomást szerezzen erről mindenki!

Mutatunk három olyan elképesztő módosítást a közlekedési szabályban, amiért hamarosan büntetni fogják a rendőrök az …

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…