free webpage hit counter S.O.S! TEGNAP ILYEN REJTÉLYES MÓDON ELTŰNT A 15 ÉVES KLAUDIÁM! A RENDŐRSÉG TEHETETLEN! TI VAGYTOK AZ UTOLSÓ ESÉLYÜNK! KÖNYÖRGÖM SEGÍTSETEK TERJESSZÉTEK! – Budapest 1873
Home / Aktuális / S.O.S! TEGNAP ILYEN REJTÉLYES MÓDON ELTŰNT A 15 ÉVES KLAUDIÁM! A RENDŐRSÉG TEHETETLEN! TI VAGYTOK AZ UTOLSÓ ESÉLYÜNK! KÖNYÖRGÖM SEGÍTSETEK TERJESSZÉTEK!

S.O.S! TEGNAP ILYEN REJTÉLYES MÓDON ELTŰNT A 15 ÉVES KLAUDIÁM! A RENDŐRSÉG TEHETETLEN! TI VAGYTOK AZ UTOLSÓ ESÉLYÜNK! KÖNYÖRGÖM SEGÍTSETEK TERJESSZÉTEK!

S.O.S! Tegnap ilyen rejtélyes módon eltűnt a 15 éves Klaudiám! A rendőrség tehetetlen! Ti vagytok az utolsó esélyünk! Könyörgöm segítsetek Terjesszétek! 


A 15 éves Németh Klaudia Tamara a tegnapi napon testvére lakásából ismeretlen helyre távozott és azóta senki nem látta. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a felkutatását, de addig nem jutottak eredményre.

Klaudia 173 cm magas, átlagos testalkatú, hosszú barna hajú és szemüveget visel.

Az eltűnése napján bordó színű, szőrmés kapucnis télikabátot, kék farmernadrágot és fekete bakancsot viselt.

Az ország bármely területén tartózkodhat. bízunk benne, hogy valóban van annyira kicsi az ország, hogy valaki felismeri őt!

Rengeteg tizenéves gyermeknek veszett nyoma az elmúlt időszakban. Mégis mi történik ebben az országban?

A rendőrségi kéri, hogy aki Klaudia jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Ingyenesen hívható a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld száma. 

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Check Also

Újabb sorozat szereplője lesz Tóth Andi

Az X-Faktor ötödik szériájának győztese, Tóth Andi már gőzerővel forgat az MTVA fiataloknak szóló sorozatával, …