free webpage hit counter S.O.S!! LÁTTA VALAKI? EZT A SZÖKÉSBEN LÉVŐ FÉRFIT KERESIK NAGY ERŐKKEL! A RENDŐRSÉG MOST A SEGÍTSÉGÜNKET KÉRI – BORZALOM AMIT ELKÖVETETT TÖBB ALKALOMMAL IS! VIGYÁZZATOK! OSSZÁTOK! – Budapest 1873
Home / Aktuális / S.O.S!! LÁTTA VALAKI? EZT A SZÖKÉSBEN LÉVŐ FÉRFIT KERESIK NAGY ERŐKKEL! A RENDŐRSÉG MOST A SEGÍTSÉGÜNKET KÉRI – BORZALOM AMIT ELKÖVETETT TÖBB ALKALOMMAL IS! VIGYÁZZATOK! OSSZÁTOK!

S.O.S!! LÁTTA VALAKI? EZT A SZÖKÉSBEN LÉVŐ FÉRFIT KERESIK NAGY ERŐKKEL! A RENDŐRSÉG MOST A SEGÍTSÉGÜNKET KÉRI – BORZALOM AMIT ELKÖVETETT TÖBB ALKALOMMAL IS! VIGYÁZZATOK! OSSZÁTOK!

S.O.S!! Látta valaki? Ezt a szökésben lévő férfit keresik nagy erőkkel! A rendőrség most a segítségünket kéri – Borzalom amit elkövetett több alkalommal is! Vigyázzatok! Osszátok! 


 

 

Lutár Károly már korábban is követett el hasonló bűncselekményt. Még 2008-ban 2 nőre támadott rá és zaklatta őket, amiért aztán 3 év 8 hónap börtönbüntetést kapott.

Az ügyben Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága folytat nyomozást. A szökésben lévő férfi bárhol felbukkanhat az országban.

Ha felismeri a képen látható személyt, azonnal értesítse a legközelebbi rendőrkapitányságot, vagy híja a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámát vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. 

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Check Also

Bokáig ért a WC-ből kiömlő szennyvíz a vonaton

Bokáig ért a víz a Budapest-Békéscsaba vonalon járó egyik vonaton, mert kiöntött a vonaton levő …

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…