free webpage hit counter S.O.S!! LÁTTA VALAKI? EZT A SZÖKÉSBEN LÉVŐ FÉRFIT KERESIK NAGY ERŐKKEL! A RENDŐRSÉG MOST A SEGÍTSÉGÜNKET KÉRI – BORZALOM AMIT ELKÖVETETT TÖBB ALKALOMMAL IS! VIGYÁZZATOK! OSSZÁTOK! – Budapest 1873
Home / Aktuális / S.O.S!! LÁTTA VALAKI? EZT A SZÖKÉSBEN LÉVŐ FÉRFIT KERESIK NAGY ERŐKKEL! A RENDŐRSÉG MOST A SEGÍTSÉGÜNKET KÉRI – BORZALOM AMIT ELKÖVETETT TÖBB ALKALOMMAL IS! VIGYÁZZATOK! OSSZÁTOK!

S.O.S!! LÁTTA VALAKI? EZT A SZÖKÉSBEN LÉVŐ FÉRFIT KERESIK NAGY ERŐKKEL! A RENDŐRSÉG MOST A SEGÍTSÉGÜNKET KÉRI – BORZALOM AMIT ELKÖVETETT TÖBB ALKALOMMAL IS! VIGYÁZZATOK! OSSZÁTOK!

S.O.S!! Látta valaki? Ezt a szökésben lévő férfit keresik nagy erőkkel! A rendőrség most a segítségünket kéri – Borzalom amit elkövetett több alkalommal is! Vigyázzatok! Osszátok! 


 

 

Lutár Károly már korábban is követett el hasonló bűncselekményt. Még 2008-ban 2 nőre támadott rá és zaklatta őket, amiért aztán 3 év 8 hónap börtönbüntetést kapott.

Az ügyben Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága folytat nyomozást. A szökésben lévő férfi bárhol felbukkanhat az országban.

Ha felismeri a képen látható személyt, azonnal értesítse a legközelebbi rendőrkapitányságot, vagy híja a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámát vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. 

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Check Also

Rendkívüli Felhívás! Napokon belül hihetetlen dolgokért fogják megbírságolni ezentúl az autósokat! Ezen Te is le fogsz döbbenni! Osszátok, hogy időben tudomást szerezzen erről mindenki!

Mutatunk három olyan elképesztő módosítást a közlekedési szabályban, amiért hamarosan büntetni fogják a rendőrök az …

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…