free webpage hit counter Nyugdíjasként lett felkapott modell (video) – Budapest 1873
Home / Aktuális / Nyugdíjasként lett felkapott modell (video)

Nyugdíjasként lett felkapott modell (video)

Van már terved, hogyan szeretnél megöregedni? Tudjuk, hogy többféleképpen lehet, ugye? Lehet, az elvárásoknak megfelelően szürkülni és lehet önmagunk maradni is. Van egy kép, amit ebben a témában 10 pontosnak találok, figyeld!

Mert hát erről van itt szó, kérem szépen! Nincs és nem is lehet séma, ergo elvárás sem. Mindannyian egyszeri és megismételhetetlen csoda vagyunk a földön. Jogunk van úgy élni, ahogy nekünk tetszik. Jogunk van rószaszín vagy lila hajat viselni (ugye Sziszi? 🙂 )! Ki az aki megkérdőjelezheti, hogy neked mi áll jól, vagy ami még rosszabb, mit illene “ennyi idősen” viselned?! Senki.
Ismétlem: SENKI! 

A legtöbb depresszió abból születik meg, hogy nem merünk önazonosak lenni. Nem a saját életünket éljük, hanem a környezetünkét. Az elvárásaiknak akarunk megfelelni, hozzájuk idomulunk, miközben saját magunkat elveszítjük szépen, lassan.

A kor csak egy szám.

Soha ne felejtsd el! Nincs fontosabb, mint hogy ÖNAZONOS maradj! Mondom ezt reinkarnációs utaztatóként. Rendkívül tudjuk bánni – innen visszafelé nézve életeink filmjét -, hogy nem mertük felvállalni érzéseinket, örömeinket, stílusunkat, vágyainkat… Elvesztegetett életeknek tartjuk azokat és nem értjük miért raktuk magunkat béklyóba. Mások elvársai miatt börtönt építünk magunk köré.
Ha eddig ezt tetted volna, itt az idő, hogy megszabadulj a láncaidtól.

Gondolkodj el kicsit azon, milyen vágyaid voltak fiatalon? Milyennek tervezted késői éveidet? Követni akartad a szülői mintát (ha az konfekcionális volt), vagy egyéniség akartál lenni? Nem feltétlenül különc, de saját stílusodat szeretted volna megőrizni. Ehhez képest milyen vagy ma? Merre haladsz? Meg mered engedni magadnak a színeket? Boldog vagy azokban a ruhákban, azzal a frizurával amit viselsz? Ha nem, ez vészcsengő kell, hogy legyen! Itt a megújulás ideje.
Ne aggódj, lesznek, akik megbotránkoznak és megkérdezik: Csak nem új fiú/csaj van az életedben?
Mert nem tudják elképzelni, hogy önmagunkért is lehet változni. Változz! Ezért jövünk újra és újra, a föld egy játszótér. Nevess sokat és légy önmagad, mint gyerekként!

Nézd Greta Silver-t! Ez a gyönyörű nő, egész életét a családjának áldozta. 30 éves kora körül két gyermeket szült, 17 éven át teljes munkaidőben anya volt. Életét a főzés és gyermekei életének szervezése töltötte ki. Amikor gyermekei kirepültek, elkezdett dolgozni, de folyamatosan hiányzott valami az életéből.
A hamburgi Greta 60 évesen (!!!) verseket kezdett írni, majd vlogot nyitott a youtube-on. Hatalmas karizmája, elegáns megjelenése, fantasztikus nevetése világszerte ismertté tette és követői lettek.

(Deshun Wang – akinek egy teljes cikket szenteltem ITT(!), és amiben láthatsz tőle egy rövid videó vallomást is, 80 évesen lett a kifutók sztárja! Érdemes megnézned, mert egy igazi motivációs beszéd!)

Ki ne szeretne egy ilyen ember társaságában lenni? Sugárzik róla/belőle a pozitív energia, az életszeretet. Ma már az egyik legismertebb nyugdíjas Németországban, híres divatházak reklámkampányainak arca.

Mi az előnye, ha elmúltál hatvan éves? – kattints ide

Greta tömegeket motivál, sok hasonló korú hölgy állítja, neki köszönheti, hogy visszatért életigenlése. Ahogy vlogjában szokta mondani: “túl fiatal vagyok ahhoz, hogy öreg legyek!”.

(fotók: pluska.sk)

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Check Also

Bokáig ért a WC-ből kiömlő szennyvíz a vonaton

Bokáig ért a víz a Budapest-Békéscsaba vonalon járó egyik vonaton, mert kiöntött a vonaton levő …

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…