free webpage hit counter NEM SZÉGYELLTE FELTÖLTENI EZT A KÉPET EZ A SRÁC A FACEBOOK OLDALÁRA! DE FIGYELJÉTEK MI TÖRTÉNT UTÁNA!! TI MEGTENNÉTEK?? – Budapest 1873
Home / Aktuális / NEM SZÉGYELLTE FELTÖLTENI EZT A KÉPET EZ A SRÁC A FACEBOOK OLDALÁRA! DE FIGYELJÉTEK MI TÖRTÉNT UTÁNA!! TI MEGTENNÉTEK??

NEM SZÉGYELLTE FELTÖLTENI EZT A KÉPET EZ A SRÁC A FACEBOOK OLDALÁRA! DE FIGYELJÉTEK MI TÖRTÉNT UTÁNA!! TI MEGTENNÉTEK??

Néha egy kép többet jelent ezer szónàl.A férfi màr gyermekkoràban elveszítette szüleit,és a nagymamàja nevelte fel,aki most 87 éves Alzheimer-kórban szenved és màr nagyon rossz àllapotban van.

A férfi most meghàlàlja mind azt, amit az évek alatt a nagyijàtól kapott. Igaz màr van hogy fel sem ismeri őt a betegsége miatt, de egy pillanatra sem mozdul el mellőle. A kép azt bizonyìtja ahogy fogja nagymamàjàt óltalmazó karjàban,hogy mennyire hàlàs mindenért amit kapott tőle , és az útolsó pillanatig szerettével akar maradni,míg a halàl elnem vàlasztja tőle.

A kép azt bizonyìtja ahogy fogja nagymamàjàt óltalmazó karjàban, hogy mennyire hàlàs mindenért amit kapott tőle, és az útolsó pillanatig szerettével akar maradni,míg a halàl el nem vàlasztja tőle.

Most szeressük és becsüljük meg hát szüleinket, nem akkor amikor már nincsenek.. mert ők a leghatalmasabb kincseink.

Check Also

Újabb sorozat szereplője lesz Tóth Andi

Az X-Faktor ötödik szériájának győztese, Tóth Andi már gőzerővel forgat az MTVA fiataloknak szóló sorozatával, …