free webpage hit counter NEM SZÉGYELLTE FELTÖLTENI EZT A KÉPET EZ A SRÁC A FACEBOOK OLDALÁRA! DE FIGYELJÉTEK MI TÖRTÉNT UTÁNA!! TI MEGTENNÉTEK?? – Budapest 1873
Home / Aktuális / NEM SZÉGYELLTE FELTÖLTENI EZT A KÉPET EZ A SRÁC A FACEBOOK OLDALÁRA! DE FIGYELJÉTEK MI TÖRTÉNT UTÁNA!! TI MEGTENNÉTEK??

NEM SZÉGYELLTE FELTÖLTENI EZT A KÉPET EZ A SRÁC A FACEBOOK OLDALÁRA! DE FIGYELJÉTEK MI TÖRTÉNT UTÁNA!! TI MEGTENNÉTEK??

Néha egy kép többet jelent ezer szónàl.A férfi màr gyermekkoràban elveszítette szüleit,és a nagymamàja nevelte fel,aki most 87 éves Alzheimer-kórban szenved és màr nagyon rossz àllapotban van.

A férfi most meghàlàlja mind azt, amit az évek alatt a nagyijàtól kapott. Igaz màr van hogy fel sem ismeri őt a betegsége miatt, de egy pillanatra sem mozdul el mellőle. A kép azt bizonyìtja ahogy fogja nagymamàjàt óltalmazó karjàban,hogy mennyire hàlàs mindenért amit kapott tőle , és az útolsó pillanatig szerettével akar maradni,míg a halàl elnem vàlasztja tőle.

A kép azt bizonyìtja ahogy fogja nagymamàjàt óltalmazó karjàban, hogy mennyire hàlàs mindenért amit kapott tőle, és az útolsó pillanatig szerettével akar maradni,míg a halàl el nem vàlasztja tőle.

Most szeressük és becsüljük meg hát szüleinket, nem akkor amikor már nincsenek.. mert ők a leghatalmasabb kincseink.

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Check Also

Rendkívüli Felhívás! Napokon belül hihetetlen dolgokért fogják megbírságolni ezentúl az autósokat! Ezen Te is le fogsz döbbenni! Osszátok, hogy időben tudomást szerezzen erről mindenki!

Mutatunk három olyan elképesztő módosítást a közlekedési szabályban, amiért hamarosan büntetni fogják a rendőrök az …

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…