free webpage hit counter LAURÁÉK 1 GYERMEKET VÁRTAK, DE ERRE A CSODÁRA SENKI SEM SZÁMÍTOTT! MOST VISZONT HATALMAS SZÜKSÉGÜK VAN A SEGÍTSÉGÜNKRE! FOGJUNK ÖSSZE EGY JÓ ÜGYÉRT! KÉRLEK SZÉPEN TERJESSZÉTEK! – Budapest 1873
Home / Aktuális / LAURÁÉK 1 GYERMEKET VÁRTAK, DE ERRE A CSODÁRA SENKI SEM SZÁMÍTOTT! MOST VISZONT HATALMAS SZÜKSÉGÜK VAN A SEGÍTSÉGÜNKRE! FOGJUNK ÖSSZE EGY JÓ ÜGYÉRT! KÉRLEK SZÉPEN TERJESSZÉTEK!

LAURÁÉK 1 GYERMEKET VÁRTAK, DE ERRE A CSODÁRA SENKI SEM SZÁMÍTOTT! MOST VISZONT HATALMAS SZÜKSÉGÜK VAN A SEGÍTSÉGÜNKRE! FOGJUNK ÖSSZE EGY JÓ ÜGYÉRT! KÉRLEK SZÉPEN TERJESSZÉTEK!

Lauráék 1 gyermeket vártak, de erre a CSODÁRA senki sem számított! Most viszont hatalmas szükségük van a segítségünkre! Fogjunk össze egy jó ügyért! Kérlek szépen Terjesszétek! 


Laura és Róbert egyszerű hétköznapi emberek, akik szerettek volna egy gyermeket, viszont a sors úgy hozta, hogy háromszoros gyermekáldásban lett részük, így született meg Márk, Dávid és Milán. Gyönyörű és egészséges hármas ikrek, nagyon jó babák – nyilatkozta Laura.

Laura egy kórházban dolgozik ápolóként, párja Róbert pedig kőműves, kőkeményen dolgozik, hogy megteremtse családjának a létminimumot.

” Szerettünk volna nagyon egy kisbabát, de arra egyikünk se számított, hogy egyszerre három is lesz. Szinte sokkot kaptam és azóta is azon gondolkodom, hogy miből fogjuk felnevelni és becsületesen elindítani az életben a fiúkat.” – mondta Laura.

Márk, Milán és Dávid folyamatos felügyeletet és gondoskodást igényel, amíg az egyiket altatni próbálom, a másikat tisztába kellene tenni, míg a harmadik kis csodámnak a pocakja fáj.

Elmondhatatlanul kétségbe vagyok esve, mert mindenből háromszor annyi kell: overallból, cipőcskéből, etetőszékből tehát tényleg mindenből. Robival szinte alig találkozunk… Autónk nincs, és mivel tömegközlekedni nem lehet még velük, így hatalmas tortúra eljutni az orvosi vizsgálatokra. Sétálni se jutottunk el még, minden álmom egy babakocsi karácsonyra, mert arra se futotta még. Nem szeretném sajnáltatni magam, de tényleg nagyon fel van adva a lecke és szívem szakad meg, ha nem adhatom meg nekik, amire szükségük van.


Bármilyen jellegű segítséget szívesen fogadunk! Legyen az egy használt ruhácska, etetőszék, babakocsi vagy esetleg anyagi jellegű támogatás, (de nem szeretnénk kuncsorogni) vagy ha valakinek volna egy kis szabadideje, akár egy röpke órája is nagyon szívesen fogadnám. Akinek esetleg nincs lehetősége segíteni, őszinte tiszta szívvel kérem, hogy legalább ossza meg a cikket. Hálásan köszönünk mindent!

Üdvözlettel:
Szilágyi Laura és párja Róbert

A család Miskolcon lakik!
Kapcsolat: mentsmegalapitvany@gmail.com 

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Check Also

Újabb sorozat szereplője lesz Tóth Andi

Az X-Faktor ötödik szériájának győztese, Tóth Andi már gőzerővel forgat az MTVA fiataloknak szóló sorozatával, …