free webpage hit counter ITT MEGDÖBBENTŐ VALÓSÁG! A MAGYAROK NAGY RÉSZE ÚGY GONDOLJA, HOGY KÁDÁR IDEJÉBEN JOBBAN ÉLTÜNK, MINT MOST! TI MIT GONDOLTOK ERRŐL? KÉRLEK JELEZZÉTEK EGY MEGOSZTÁSSAL HA EGYETÉRTETEK VELE! – Budapest 1873
Home / Aktuális / ITT MEGDÖBBENTŐ VALÓSÁG! A MAGYAROK NAGY RÉSZE ÚGY GONDOLJA, HOGY KÁDÁR IDEJÉBEN JOBBAN ÉLTÜNK, MINT MOST! TI MIT GONDOLTOK ERRŐL? KÉRLEK JELEZZÉTEK EGY MEGOSZTÁSSAL HA EGYETÉRTETEK VELE!

ITT MEGDÖBBENTŐ VALÓSÁG! A MAGYAROK NAGY RÉSZE ÚGY GONDOLJA, HOGY KÁDÁR IDEJÉBEN JOBBAN ÉLTÜNK, MINT MOST! TI MIT GONDOLTOK ERRŐL? KÉRLEK JELEZZÉTEK EGY MEGOSZTÁSSAL HA EGYETÉRTETEK VELE!

Itt megdöbbentő valóság! A magyarok nagy része úgy gondolja, hogy Kádár idejében jobban éltünk, mint most! Ti mit gondoltok erről? Kérlek jelezzétek egy megosztással ha egyetértetek vele!


A világ rengeteget változott az elmúlt 50 évben.

1967-ben zajlott az élet a nagyvilágban: még tartott a hidegháború, az Egyesült Államokban szinte mindennaposak voltak a zavargások, dúlt a vietnámi háború, de Izraelnek is meg kellett küzdenie arab szomszédjaival a hatnapos háború során. Másként telt az emberek hétköznapi élete is.

A Pew Research Center elvégzett egy kutatást nemrégiben, melyben arra voltak kíváncsiak, hogy az egyes országokban mit gondolnak manapság az emberek, jobb-e most az életük, mint 50 évvel ezelőtt – írja a napicsart.blog.hu. A kutatásban 38 országból, 43 ezer ember vett részt.

Ebben Magyarország is részt vett. Az eredmények arról árulkodnak, hogy a magyar emberek 39%-a azt mondja, rosszabbul élünk mint 1967-ben, és csak 32%-a mondja, hogy jobban.

Nektek mi a véleményetek erről? Valóban rosszabbul élünk mint 50 éve? Írjátok meg kommentben! 

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Check Also

Bokáig ért a WC-ből kiömlő szennyvíz a vonaton

Bokáig ért a víz a Budapest-Békéscsaba vonalon járó egyik vonaton, mert kiöntött a vonaton levő …

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…