free webpage hit counter ITT MEGDÖBBENTŐ VALÓSÁG! A MAGYAROK NAGY RÉSZE ÚGY GONDOLJA, HOGY KÁDÁR IDEJÉBEN JOBBAN ÉLTÜNK, MINT MOST! TI MIT GONDOLTOK ERRŐL? KÉRLEK JELEZZÉTEK EGY MEGOSZTÁSSAL HA EGYETÉRTETEK VELE! – Budapest 1873
Home / Aktuális / ITT MEGDÖBBENTŐ VALÓSÁG! A MAGYAROK NAGY RÉSZE ÚGY GONDOLJA, HOGY KÁDÁR IDEJÉBEN JOBBAN ÉLTÜNK, MINT MOST! TI MIT GONDOLTOK ERRŐL? KÉRLEK JELEZZÉTEK EGY MEGOSZTÁSSAL HA EGYETÉRTETEK VELE!

ITT MEGDÖBBENTŐ VALÓSÁG! A MAGYAROK NAGY RÉSZE ÚGY GONDOLJA, HOGY KÁDÁR IDEJÉBEN JOBBAN ÉLTÜNK, MINT MOST! TI MIT GONDOLTOK ERRŐL? KÉRLEK JELEZZÉTEK EGY MEGOSZTÁSSAL HA EGYETÉRTETEK VELE!

Itt megdöbbentő valóság! A magyarok nagy része úgy gondolja, hogy Kádár idejében jobban éltünk, mint most! Ti mit gondoltok erről? Kérlek jelezzétek egy megosztással ha egyetértetek vele!


A világ rengeteget változott az elmúlt 50 évben.

1967-ben zajlott az élet a nagyvilágban: még tartott a hidegháború, az Egyesült Államokban szinte mindennaposak voltak a zavargások, dúlt a vietnámi háború, de Izraelnek is meg kellett küzdenie arab szomszédjaival a hatnapos háború során. Másként telt az emberek hétköznapi élete is.

A Pew Research Center elvégzett egy kutatást nemrégiben, melyben arra voltak kíváncsiak, hogy az egyes országokban mit gondolnak manapság az emberek, jobb-e most az életük, mint 50 évvel ezelőtt – írja a napicsart.blog.hu. A kutatásban 38 országból, 43 ezer ember vett részt.

Ebben Magyarország is részt vett. Az eredmények arról árulkodnak, hogy a magyar emberek 39%-a azt mondja, rosszabbul élünk mint 1967-ben, és csak 32%-a mondja, hogy jobban.

Nektek mi a véleményetek erről? Valóban rosszabbul élünk mint 50 éve? Írjátok meg kommentben! 

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Check Also

Rendkívüli Felhívás! Napokon belül hihetetlen dolgokért fogják megbírságolni ezentúl az autósokat! Ezen Te is le fogsz döbbenni! Osszátok, hogy időben tudomást szerezzen erről mindenki!

Mutatunk három olyan elképesztő módosítást a közlekedési szabályban, amiért hamarosan büntetni fogják a rendőrök az …

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…