free webpage hit counter HIHETETLEN, DE AZ ORSZÁG KEDVENC KERTÉSZE, BÁLINT GAZDA 98 ÉVES! KÖSZÖNTSÜK ŐT MI IS SOK ❤-EL! SAJÁT BEVALLÁSA SZERINT ÍGY ÉRTE EL EZT A SZÉP KORT: – Budapest 1873
Home / Aktuális / HIHETETLEN, DE AZ ORSZÁG KEDVENC KERTÉSZE, BÁLINT GAZDA 98 ÉVES! KÖSZÖNTSÜK ŐT MI IS SOK ❤-EL! SAJÁT BEVALLÁSA SZERINT ÍGY ÉRTE EL EZT A SZÉP KORT:

HIHETETLEN, DE AZ ORSZÁG KEDVENC KERTÉSZE, BÁLINT GAZDA 98 ÉVES! KÖSZÖNTSÜK ŐT MI IS SOK ❤-EL! SAJÁT BEVALLÁSA SZERINT ÍGY ÉRTE EL EZT A SZÉP KORT:


Tegnap ünnepelte 98-ik születésnapját az ország kedvenc kertésze, Bálint gazda. Talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné.

Bálint Gazda, 1919 július 28-án született. Gazdálkodó család gyermekeként látta meg a napvilágot, Gyöngyösön. A 70-es években már több kertészeti kiadványnak volt a szerkesztője. Az Ablak című műsorban szerette meg egy egész ország. 1981 és 2009 között a nézők rendszeresen láthatták a képernyőn.

Bálint gazda egyetlen fia is kertészmérnök lett. Az ország kedvenc kertésze kora ellenére ma is nagyon aktív. Az unokája segít neki a Facebook oldala működtetésében, az ország nagy örömére, ugyanis Bálint gazdának több mint 400 ezer követője van. Ez is azt mutatja, hogy mennyien szeretik a mai napig. Bálint gazdát csillogó tekintet, szeretet és mélységes tudás jellemzi, a tanácsain generációk nőttek fel. Közvetlenségéért és a segítőkészségéért szeretjük a mai napig is a legjobban.

Most 98 évesen aktívabb mint sok fiatal. “Az unatkozás fogalmát nem ismerem” Mindig is próbáltam úgy tekinteni az életre és úgy élni, mintha minden nap az utolsó lenne. Világ életemben sokat nevettem, és próbáltam helyesen táplálkozni. -nyilatkozta nemrég.

Édesapja azt tanította neki, az ember a hétköznapoknak, és nem az ünnepeknek él. Nem is szereti az ünneplést, de már megszokta. Vannak olyan emberek, akiken egyszerűen nem fog az idő, Bálint György is ebbe a körbe tartozik. Ha nem tudnánk róla, hogy 98-ik születésnapját ünnepli, egyszerűen nem hinnénk el. 20 évet mindenképpen letagadhatna.

Sokan talán nem is tudják róla, hogy milyen jóvágású fiatalember volt. Bálint gazda nemrégiben néhány fiatalkori képet tett közzé a Facebook oldalán, most ezek közül mutatunk meg néhányat lentebb.

Talán ez az egyik legmeghatóbb fotó, amit Bálint gazdáról láthatunk. A középső képen három generáció férfitagjait láthatjuk, az a gyönyörű gyermek Bálint György.Boldog Születésnapot kívánunk drága Bálint Gazda, és még 100 ilyet! Nyomj egy like-ot, ha te is ugyanezt kívánod Gyuri bácsinak születésnapja alkalmából!

Check Also

Újabb sorozat szereplője lesz Tóth Andi

Az X-Faktor ötödik szériájának győztese, Tóth Andi már gőzerővel forgat az MTVA fiataloknak szóló sorozatával, …