free webpage hit counter Első munkanapján autót kapott ajándékba – Budapest 1873
Home / Aktuális / Első munkanapján autót kapott ajándékba

Első munkanapján autót kapott ajándékba

Amikor Walter Carr öreg autója lerobbant, az Alabama állambeli Birminghamben élő fiatalember nem esett kétségbe. Tudta, hogy másnap reggel kezd új munkahelyén; azt is tudta, hogy mindenképpen ott kell lennie. Hogy otthona és a költöztető cég irodája között 32 kilométer a távolság, nem zavarta: aludt pár órát este, majd éjfélkor felkelt, felöltözött, és nekivágott az útnak. Gyalog.

Hajnali három körül rendőrjárőr állította meg a fiatalembert, és miután megtudták, mi a helyzet, beültették autójukba, elvitték egy étterembe, megreggeliztették, és letették a legközelebbi templomnál, hogy pihenjen egy kicsit, amíg reggel érte jönnek és elviszik a munkahelyére.

Walter azonban nem tudott aludni, inkább újra nekivágott az útnak. Azok a rendőrök, akik ismét rátaláltak, már ismerték a történetét, és egyenesen ahhoz a családhoz vitték, ahol segítenie kellett a költözködéssel. A család megdöbbent a gyógytornásznak tanuló, végzős főiskolás fiú elszántságán. Felajánlották neki, hogy pihenjen le, amíg megjön a csapat, ám ő inkább beállt segíteni a pakolásba.

Amikor a történet a költöztető cég tulajdonosának a fülébe jutott, nem sokat gondolkodott: fogta magát, felkereste Waltert, és átadta neki saját autójának a kulcsait. „Pont ilyen emberekre van szükségünk, mint te. Teljesen le vagyok nyűgözve” – mondta az igazgató a könnyeivel küszködő fiatalembernek, aki később azt mondta: „Szüleim arra neveltek, hogy segítsek másoknak; az autót pontosan erre fogom használni.”

Leave your vote

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Check Also

Bokáig ért a WC-ből kiömlő szennyvíz a vonaton

Bokáig ért a víz a Budapest-Békéscsaba vonalon járó egyik vonaton, mert kiöntött a vonaton levő …

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…