free webpage hit counter Eddig ismeretlen Vajna Tímea-videókra bukkantunk – Budapest 1873
Home / Aktuális / Eddig ismeretlen Vajna Tímea-videókra bukkantunk

Eddig ismeretlen Vajna Tímea-videókra bukkantunk

Mostanában azért volt okunk az ijedtségre, ha Vajna Tímeáról volt szó. Biztos tudják, Andy Vajna egy ismeretlen hölgy kiséretében érkezett meg a 19. Story Gálára, ami feleségének nem feltétlenül nyerte el a tetszését. A nőről időközben persze kiderült, hogy nem más, mint Ági, a titkárnő, de Vajnáné szerint azért többről van szó, mint szimpla kollegiális kapcsolat. Na, de ne is beszéljünk többet erről, hiszen úgy tűnik Vajna Tímea mindentől függetlenül megállíthatatlan, folyamatosan csak tör előre, amit tökéletesen bizonyít az is, hogy már YouTube-csatornája is van.
Vajna Tímea szerint a nő, aki Andy Vajnával gálázott, több mint kísérő
Nagyon úgy néz ki, hogy vége a magyar Brangelinának.

Igazából már legalább kilenc hónapja létezik a csatorna, csak hát valahogy ezt eddig senki sem vette észre: erről tanúskodnak legalábbis a 40-60 megtekintéssel rendelkező videók. Először nézzük az adatokat!

Az első videót 2017. május 1-jén tették közzé.
Összesen tizenkilenc videót találhatunk a csatornán.
Amelynek összesen 55 feliratkozója van.
És ennyi.

A YouTube-csatorna a világot nem fogja megváltani, Andy Vajna felesége azonban (vagy pont emiatt) mégis tökéletes youtuber: azt adja, amire a videóblogolók uralta világban szükségünk van. Videói egyáltalán nincsenek túlbonyolítva, nem is nagyon lehetnek, hiszen az eddig feltöltött tizenkilenc videó témája szinte minden esetben ugyanaz volt: imidzsfilm Vajna Tímeáról,

vagy a macskájáról, Szimbáról.

De talán mégis a legjobbak a videók leírásai. Nem tudjuk pontosan, ki kezeli a csatornát, de kicsit az az érzésünk, hogy összekeverte a címkemezőt a leírással, hiszen ahelyett, hogy megtudnánk, hogy valójában mit is fogunk látni a következő körülbelül egy percben, csak szavakat kapunk. Maldív-szigetek. Sellő. Macska. Lift. Tánc.

Ennyit magáról a csatornáról, nézzük inkább a legjobb videókat:
Vajna Tímea a Maldív-szigeteken táncol

 

 

Check Also

Újabb sorozat szereplője lesz Tóth Andi

Az X-Faktor ötödik szériájának győztese, Tóth Andi már gőzerővel forgat az MTVA fiataloknak szóló sorozatával, …