free webpage hit counter BOTRÁNY! SÍRVA VONSZOLTÁK KI A LAKÁSÁBÓL AZ UTCÁRA A MAGYAR CSALÁDOT, KÖSZÖNJÜK A KORMÁNYNAK! KÉRJÜK FELELŐS MAGYARKÉNT TE IS OSZD MEG, HOGY MINDENKIHEZ ELJUSSON A VALÓSÁG! – Budapest 1873
Home / Aktuális / BOTRÁNY! SÍRVA VONSZOLTÁK KI A LAKÁSÁBÓL AZ UTCÁRA A MAGYAR CSALÁDOT, KÖSZÖNJÜK A KORMÁNYNAK! KÉRJÜK FELELŐS MAGYARKÉNT TE IS OSZD MEG, HOGY MINDENKIHEZ ELJUSSON A VALÓSÁG!

BOTRÁNY! SÍRVA VONSZOLTÁK KI A LAKÁSÁBÓL AZ UTCÁRA A MAGYAR CSALÁDOT, KÖSZÖNJÜK A KORMÁNYNAK! KÉRJÜK FELELŐS MAGYARKÉNT TE IS OSZD MEG, HOGY MINDENKIHEZ ELJUSSON A VALÓSÁG!

Vége a választásoknak: a Fidesz-rezsim elindítja a kilakoltatásokat.

Beszámoltunk róla: április 30-ig tartott a kormány kilakoltatási moratóriuma. Május elsején, a munka ünnepén már meg is kezdődtek a kilakoltatások.

A kilakoltatások száma ebben az évben elérheti a 35-38 ezret, vagyis családtagokkal együtt 100 ezer ember (!) lakhatása kerül veszélybe idén.

Mindezek eddig csak száraz tények és számok.
De minderre másképp fogsz tekinteni, ha megnézed egy hús-vér magyar család kilakoltatásáról készített 6 perces, drámai videót.

 

NYF-kommentár: “Nekünk Magyarország az első!”, “Senkit nem hagyunk az út szélén!” Ugye? Nem sül le a bőr a képéről azoknak, akik a Rogán-Tiborcz-Matolcsy-Farkas Flórián-maffiára szavaztak?
Kérjük felelős magyarként te is Oszd meg, hogy mindenkihez eljusson a valóság!

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Check Also

Bokáig ért a WC-ből kiömlő szennyvíz a vonaton

Bokáig ért a víz a Budapest-Békéscsaba vonalon járó egyik vonaton, mert kiöntött a vonaton levő …

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…