free webpage hit counter A MUNKÁBÓL SÉTÁLTAM HAZAFELE, AMIKOR MEGLÁTTAM EZT A PADON FEKVŐ ELESETT EMBERT.SEGÍTENI AKARTAM, DE NEM ENGEDTE – KÉREM MONDJA MÁR MEG VALAKI, HOGY MÉGIS MI FOLYIK ITT?! – Budapest 1873
Home / Aktuális / A MUNKÁBÓL SÉTÁLTAM HAZAFELE, AMIKOR MEGLÁTTAM EZT A PADON FEKVŐ ELESETT EMBERT.SEGÍTENI AKARTAM, DE NEM ENGEDTE – KÉREM MONDJA MÁR MEG VALAKI, HOGY MÉGIS MI FOLYIK ITT?!

A MUNKÁBÓL SÉTÁLTAM HAZAFELE, AMIKOR MEGLÁTTAM EZT A PADON FEKVŐ ELESETT EMBERT.SEGÍTENI AKARTAM, DE NEM ENGEDTE – KÉREM MONDJA MÁR MEG VALAKI, HOGY MÉGIS MI FOLYIK ITT?!

A munkából sétáltam hazafele, amikor megláttam Ezt a padon fekvő elesett embert.Segíteni akartam, de nem engedte – Kérem mondja már meg valaki, hogy mégis mi folyik itt?! 


Ez a szegény ember valahol ott fekszik (talán még most is) az MTA székház és Orbán Ráchel székhelye (Erzsébet tér) között félúton. Belváros-Lipótváros legforgalmasabb játszóterének egyik oldalán. Odamentem hozzá, hogy van.., mondta, “jól”.. “Köszönöm”.. Mentőt akartam hívni, de elutasította, így ételen kívül nem fogadott el tőlem más segítséget.

Kérem valaki magyarázza már meg, hogy ilyenkor a közterület felügyelők vagy a rendőrség, hol van ilyenkor? Akik hivatalból tehetnének is valamit annak ellenére, hogy elutasítja a segítséget. Egy mentő hívni hozzá és megnézni hogy mi a baja

Előttünk halnak meg emberek, mi meg nézünk és belül egy kis megnyugvással nyugtázzuk, hogy nekünk még legalább van hova haza menni! Szégyen…szégyen…!!

“Egy társadalom fejlettségét az mutatja hogy hogyan bánik az elesettekkel”! Mi aztán alulmaradtunk a fejlettségben….így Európában a XXI. században…!!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Check Also

Újabb sorozat szereplője lesz Tóth Andi

Az X-Faktor ötödik szériájának győztese, Tóth Andi már gőzerővel forgat az MTVA fiataloknak szóló sorozatával, …