free webpage hit counter A mozgássérült férfi bőrig ázva ült az utcán… Amikor megállt mellette egy nagy fekete terepjáró, elképesztő dolgot tett, amire senki sem számított: – Budapest 1873
Home / Aktuális / A mozgássérült férfi bőrig ázva ült az utcán… Amikor megállt mellette egy nagy fekete terepjáró, elképesztő dolgot tett, amire senki sem számított:

A mozgássérült férfi bőrig ázva ült az utcán… Amikor megállt mellette egy nagy fekete terepjáró, elképesztő dolgot tett, amire senki sem számított:

A nagy, fekete terepjárókból, és az azt vezető emberekről a legtöbb magyar embernek bizony nincs túl jó véleménye. A férfi is gyanúsan méregette a kocsit, mikor megállt mellette. Akkor még kicsit meg is rémült, mikor a vezető kiszállt az autóból és felé indult. Ne feledjük, a mozgássérült férfi kiszolgáltatott helyzetben volt: ott ült bőrig ázva tolószékében, és épp egy jól megtermett “kétajtós szekrény” közeledett felé, egy gyanús autóból kiszállva.

“Na, most mi lesz…” – gondolta magában a bácsi. Amint az ember közelebb ért, a bácsinak feltűnt a férfi elegáns ruházata, arany ékszerei. Jól láthatóan “pénzes pasas” volt. Valami volt a kezében. Mikor odaért a bácsihoz, felé nyújtotta.

Egy esőkabát volt az! A bőrig ázott, férfi alig hitte el, hogy mindez vele történik. Nagy zavarában csak egy halk köszönömre futotta, mert jótevője már indult is vissza kocsijához.

Ismét egy újabb bizonyíték. Ne ítélj elsőre.

“El sem hittem, ami velem történik. Még az illető nevét is elfelejtettem megkérdezni. Kérlek szépen segítsetek neki eljuttatni az üzenetem. Osszátok meg! A Jó Isten Áldjon meg téged, kedves idegen, aki segítettél egy olyannak, aki mellett szinte mindenki elment. HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM a tetted!”

Leave your vote

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Check Also

Bokáig ért a WC-ből kiömlő szennyvíz a vonaton

Bokáig ért a víz a Budapest-Békéscsaba vonalon járó egyik vonaton, mert kiöntött a vonaton levő …

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…