free webpage hit counter A mozgássérült férfi bőrig ázva ült az utcán… Amikor megállt mellette egy nagy fekete terepjáró, elképesztő dolgot tett, amire senki sem számított: – Budapest 1873
Home / Aktuális / A mozgássérült férfi bőrig ázva ült az utcán… Amikor megállt mellette egy nagy fekete terepjáró, elképesztő dolgot tett, amire senki sem számított:

A mozgássérült férfi bőrig ázva ült az utcán… Amikor megállt mellette egy nagy fekete terepjáró, elképesztő dolgot tett, amire senki sem számított:

A nagy, fekete terepjárókból, és az azt vezető emberekről a legtöbb magyar embernek bizony nincs túl jó véleménye. A férfi is gyanúsan méregette a kocsit, mikor megállt mellette. Akkor még kicsit meg is rémült, mikor a vezető kiszállt az autóból és felé indult. Ne feledjük, a mozgássérült férfi kiszolgáltatott helyzetben volt: ott ült bőrig ázva tolószékében, és épp egy jól megtermett “kétajtós szekrény” közeledett felé, egy gyanús autóból kiszállva.

“Na, most mi lesz…” – gondolta magában a bácsi. Amint az ember közelebb ért, a bácsinak feltűnt a férfi elegáns ruházata, arany ékszerei. Jól láthatóan “pénzes pasas” volt. Valami volt a kezében. Mikor odaért a bácsihoz, felé nyújtotta.

Egy esőkabát volt az! A bőrig ázott, férfi alig hitte el, hogy mindez vele történik. Nagy zavarában csak egy halk köszönömre futotta, mert jótevője már indult is vissza kocsijához.

Ismét egy újabb bizonyíték. Ne ítélj elsőre.

“El sem hittem, ami velem történik. Még az illető nevét is elfelejtettem megkérdezni. Kérlek szépen segítsetek neki eljuttatni az üzenetem. Osszátok meg! A Jó Isten Áldjon meg téged, kedves idegen, aki segítettél egy olyannak, aki mellett szinte mindenki elment. HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM a tetted!”

Check Also

Újabb sorozat szereplője lesz Tóth Andi

Az X-Faktor ötödik szériájának győztese, Tóth Andi már gőzerővel forgat az MTVA fiataloknak szóló sorozatával, …