free webpage hit counter A buszvezető csak nézte, ahogy megverték a nőt – Budapest 1873
Home / Aktuális / A buszvezető csak nézte, ahogy megverték a nőt

A buszvezető csak nézte, ahogy megverték a nőt

Megvertek egy utast a Kolosy téri buszmegállóban, de a buszvezető annak ellenére sem hívott rendőrt, hogy az eset közvetlen közelében tartózkodott, később pedig azt is letagadta, hogy látott volna bármi szokatlant – írja a 24.hu.

Zsuzsannát ráadásul nemcsak megverték, hanem le is köpték, miközben a Kolosy téren szállt le a 9-es buszról. A nő két buszvezetőtől is segítséget kért, de nem kapott tőlük. A nőt a Honvéd Kórházban kellett ápolni, majd feljelentést tett az ügyben.

A 9-es busz elején utazott, így amikor az megállt a jármű a Kolosy téren, Zsuzsannának le kellett szállnia, hogy kiengedje az utasokat. A megállóban éppen egy férfi és egy nő kiabált egymással, akik figyelmeztetés nélkül rátámadtak Zsuzsannára, ahogy leszállt a buszról. A megállóban álló nő először szóban megfenyegette, majd félrelökte őt. Azt követően a férfi szembefordult vele, és erősen fejbe ütötte. A megriadt nő segítségért kiáltott, de a férfi újra arcon ütötte.

Zsuzsanna a buszvezetőhöz sietett, aki azt állította, hogy hívja a rendőröket, és addig nem indul el, amíg ki nem érkeznek. Egy másik érkező busz sofőrje is megállt az eset helyszínén, de ő sem avatkozott közbe. A Zsuzsannára támadó nő és férfi hirtelen felszálltak a buszra, amely bezárta az ajtókat. Az áldozat megpróbálta felfeszíteni az ajtókat, hogy a busz ne tudjon elmenni a helyszínről, amíg a rendőrök meg nem érkeznek, aztán a sofőr kiszállt, azt mondta, hogy nem hívott rendőrt, és nem is látott semmit.

Az áldozat két szemtanúval rendőrt hívott a helyszínre. A támadók közben leszálltak az első ajtónál, majd a buszvezető bezárta az ajtókat, és elhajtott. A támadók elindultak a Kolosy tér irányába, majd miután a nő utánuk kiabált, hogy várják meg a rendőröket, az őt korábban megütő személy visszafordult, és arcon köpte, majd odébb állt.

Zsuzsannát a Honvéd Kórház sürgősségi osztályán kivizsgálták, majd feljelentést tett a Rendőrkapitányságon, illetve panaszt tett a BKK ügyfélszolgálatán, amelyre hamarosan választ kaphat.

Leave your vote

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Check Also

Bokáig ért a WC-ből kiömlő szennyvíz a vonaton

Bokáig ért a víz a Budapest-Békéscsaba vonalon járó egyik vonaton, mert kiöntött a vonaton levő …

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…